Εποικοδομητική συνεργασία με την ερευνητική κοινότητα

Μια μακρά ιστορία συνεργασιών έχει δημιουργήσει στενές σχέσεις με ερευνητές των γαλλικών πανεπιστημίων και ινστιτούτων, όπως το INSERM και το CNRS.

Σε διεθνές επίπεδο,  απολαμβάνουμε ισχυρούς δεσμούς με γειτονικές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε, επίσης, ενεργή εμπλοκή ακόμα πιο μακριά, σε πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Κίνα και η Ρωσία.

Η ανταμοιβή γι’ αυτές τις συνεργασίες είναι ανεκτίμητη και συνίσταται σε ευρείας κλίμακας μελέτες, ανταλλαγή ιδεών και πολύτιμες φιλίες.

Μία παγκόσμια ερευνητική προσπάθεια

Η πολιτική μας συνίσταται σε φιλική και εποικοδομητική συνεργασία με τη διεθνή ερευνητική κοινότητα. Αποτελεί πηγή ηθικής ικανοποίησης, φιλίας και συνέργειας.

Η ακλόνητη δέσμευσή μας στην Έρευνα & Ανάπτυξη είναι η ρίζα της αντοχής μας. Έχουμε δημιουργήσει Διεθνή Κέντρα Θεραπευτικής Έρευνας (ICTR) σε 19 χώρες. Τα Κέντρα αυτά προμηθεύουν τα ολοένα και πιο περίπλοκα συστήματα διαχείρισης (logistics) που απαιτούνται για την εκτέλεση κλινικών μελετών ευρείας κλίμακας, οι οποίες απαιτούνται σήμερα για την ανάπτυξη των φαρμάκων.

Τα Κέντρα μας ICTR βρίσκονται στις ακόλουθες πόλεις: Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μελβούρνη, Μόναχο, Μόντρεαλ, Μόσχα, Μπουένος Άιρες, Παρίσι, Πεκίνο, Πράγα, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Ρώμη, Σεούλ, Σιγκαπούρη, Στοκχόλμη και Τόκιο.